Exclusieve damesmode in de mooiste natuurlijke stoffen vervaardigd!

Al ruim 10 jaar is Evelien & Vera dé damesmode winkel op de Slotlaan in Zeist.

Met de steeds groter wordende behoefte van onze klanten voor echte mooie dames kleding zoals vesten, jurken, truien en broeken.

Onze dameskleding wordt geselecteerd op natuurlijke materialen en zijn wij steeds op zoek naar merken die met natuurlijke stoffen werken zoals katoen, zijde en linnen in het voorjaar en merinoswol, mohair, alpaca, cashmere, leder en soya.

Om aan uw behoefte te voldoen hebben wij een mooi assortiment aan merken in de winkel die hier aan voldoen. De merken zijn alle voortdurend bezig met duurzaamheid en werken veelal met natuurlijke materialen.

Persoonlijke benadering, de mogelijkheid om kleding exact naar uw wensen (gratis) te vermaken, deskundig advies, service en klantvriendelijkheid. Begrippen die vanzelfsprekend zijn voor ons professionele team.

Per merk en item verschillen de maatvoering!!!
Daarom is het van groot belang om te komen passen; mijn ervaring is dat de ene keer maat S goed past en de andere keer maat L.
Wij raden u aan om te komen passen en meten in onze winkel en zo nodig kunnen wij e.e.a. nog voor u laten aanpassen door onze ervaring coupeuse voor een perfecte fit!

Het telefonisch bestellen van onze collectie behoort ook tot de mogelijkheden maar wij zien u graag in de winkel om samen met u goed naar pasvorm en kleuren te kijken.
Hoe vaak gebeurt het niet dat u online bestelt en de maat en/of kleur geheel niet aan uw behoefte voldoet?!

U kunt bij ons volledig slagen met uw outfit, geheel verzorgd naar uw behoefte met riemen, shawls en panty's: dat is onze kracht.

Dit alles in een gastvrije sfeer, waar u en wie u ook meeneemt wordt ontvangen aan onze koffietafel voor koffie naar keuze of een ander drankje.

Mocht u met uw auto willen langskomen dan kunt u bij ons direct voor de deur parkeren en.... als u bij ons slaagt krijgt u uw parkeertijd geld bij ons retour!
En voor wie het overdag niet uitkomt is er een mogelijkheid om ook na sluitingstijd een afspraak te maken.

U bent dus altijd van harte welkom in onze winkel