Klantenservice

Uw aankopen bij ons zijn veilig en worden gecontroleerd door het keurmerk:
Trusted Shops
Hiermee gelden de de volgende wettelijke regels:
 • Hoe kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen?
  U betaalt gemakkelijk en veilig via Ideal met het betalingssysteem van Mollie.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Verzendkosten zijn gratis vanaf bestellingen van €100
  Verzendkosten zijn €7,95 in Nederland. Verzendkosten in Europa €15
 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
  Levertijd: 1 tot 3 dagen
  Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere bezorgtijden. Ga naar uw Track & Trace code die u ontvangt zodra de bestelling verzonden wordt.
  Bestellingen worden verzonden met PostNL.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
  Wil je je bestelling/informatie veranderen? Dat kan alleen tijdens kantooruren op de dag dat je de bestelling hebt geplaatst. Neem contact op met ons bereikbaar via 06-42093566. Spreek duidelijk uw naam en bestelnummer in en wat u precies  wilt wijzigen of annuleren.
 • Retourneren?
  Binnen de zichttermijn van 14 dagen kan een deel of de gehele bestelling, worden geretourneerd. De kosten zijn voor eigen rekening.
  Een retour dient altijd te worden aangemeld en is heel eenvoudig uit te voeren:
 • Meld je retour altijd aan per mail via:
  info@evelienenvera-woman.nl
  De retouren graag sturen naar onze winkel:
  Evelien & Vera, Slotlaan 42, 3701GM Zeist
 • U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien u ons per e-mail via info@evelienenvera-woman.nl op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken.
  Gevolgen van de herroeping
  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
  Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen; het liefst in onze originele roze verzendverpakking of anders in een deugdelijke verpakking die voor terugzending dient.
  U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening.
  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

  Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
  - producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne, bijvoorbeeld onze panties en sokken en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  - producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.

  Wij willen graag onze kleding mooi en schoon weer terug in de winkel zien; wel zo fijn voor de volgende klant en voor ons!

 • Hoe lang duurt het terugstorten van het aankoopbedrag?
  Zodra wij de retourzending hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen de wettelijke 14 dagen terug. Deze terugstorting gebeurd ook veilig via het betaalsysteem van Mollie.
  Een niet aangemelde retour duurt een extra 5 werkdagen voordat deze kan worden verwerkt en terugbetaald.
 • Voor vragen: Bel ons! 06-42093566

Hartelijke groet,
Evelien & Vera
Slotlaan 42
3701GM ZEIST
info@evelienenvera-woman.nl
Evelien & Vera is onderdeel van Evelien & Vino BV en staat vermeld onder: KvK32168422